Lezingenreeks ‘Why am I a Muslim?’

Posted on donderdag 23 juni 2011 in Activiteiten

Why am I a Muslim

De Engelstalige lezingenreeks ‘Why am I a Muslim’ is erop gericht om de fundamenten van de Islam op een logische en intellectuele wijze te presenteren.
De eerste lezing heeft op 26 mei j.l. op de Erasmus Universiteit, locatie Woudestein, plaats gevonden. De spreker is Adam Deen uit Engeland, die bekend staat om zijn lezingen en debatten over de rationele onderbouwing van het geloof.
Op 16 juni jl. was de tweede lezing in de reeks ‘Why am I a Muslim?’. Deze lezing werd gegeven door Abdullah al Andalusi uit het Verenigd Koninkrijk en had als titel ‘’What makes the Quran divine?’.
De lezing was een groot succes en de zaal zat helemaal vol. De bezoekers waren ook erg tevreden over de lezing die Abdullah al Andalusi heeft gegeven.
Op donderdag 23 juni jl. was de derde en laatste lezing in de reeks ‘Why am I a Muslim?’. Deze lezing werd gegeven door Hamza Tzortzis uit het Verenigd Koninkrijk en had als titel ‘Why is Islam the true religion?’.
De lezing was een groot succes en de zaal zat helemaal vol. Veel mensen moesten zelfs staan of op de grond zitten. De bezoekers waren erg te spreken over de lezing die Hamza Tzortzis heeft gegeven. Zowel de inhoud van de lezing, als de manier waarop Hamza Tzortzis de lezing gaf, spraken de aanwezigen erg aan.


Meer foto’s van de drie lezingen:
Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend