Verkiezingsdebat 2014 | maandag 10 maart 2014

Posted on maandag 24 februari 2014 in Activiteiten

Verkiezingsdebat2014

Zoals een ieder weet zullen binnenkort de gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden. In de aanloop hier naar toe proberen politieke partijen in Rotterdam middels hun campagnes zoveel mogelijk stemmen te winnen. De ene partij belooft het de komende jaren nóg beter aan te pakken dan de andere partij. Maar, welke partij komt nu écht op voor de zaken die jij belangrijk vindt? En welke kandidaat spreekt jou het meest aan?

Om de kiezer meer inzicht te geven in de diverse partijen en hun plannen voor Rotterdam, organiseren studentenvereniging Iqra, JongerenCommissie Vereniging Ettaouhid (JCVE) en Stichting Platform Islamitische Organisaties Rijnmond (SPIOR) in samenwerking met de Vereniging Marokkaanse Moskeeën Zuid Nederland op maandagavond 10 maart 2014 een groot verkiezingsdebat. Tijdens deze bijeenkomst krijgen kandidaten van diverse politieke partijen die in Rotterdam meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen de mogelijkheid zichzelf en hun partij te presenteren. Aan de hand van prikkelende stellingen rondom diverse actuele thema’s gaan zij daarnaast in debat met elkaar en met de zaal.

Ben jij benieuwd naar de partijprogramma’s van de SP, Leefbaar Rotterdam, Nida, het CDA, D66, de PvdA en GroenLinks? Heb je vragen of wil je reageren op de plannen die zijn gemaakt voor de toekomst van Rotterdam en haar inwoners? Kom dan naar het verkiezingsdebat op maandag 10 maart 2014! Een ieder is van harte welkom vanaf 17:00.

In het kort:
Verkiezingsdebat 2014
Datum: maandag 10 maart 2014
Tijd: inloop 17:00 | Programma 17:45 – 20:30
Locatie: Aula (A-gebouw), Erasmus Universiteit Rotterdam, Burg. Oudlaan 50
Aanmelden verplicht: debat@jcve.nl


View Larger Map