UCAN Sponsorloop | Leidse Marathon | zondag 18 mei 2014

UCAN Sponsorloop | Leidse Marathon | zondag 18 mei 2014

Posted on woensdag 30 april 2014 in Activiteiten, UCAN

UCAN Sponsorloop

Assalamoe aleikom allemaal,

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Wij willen je graag uitnodigen voor UCAN sponsorloop bij de Leidse Marathon op zondag 18 Mei 2014.

Zoals jullie weten zijn wij bezig om met een groep vrijwilligers deze zomer naar Marokko (Tanger) te vertrekken om een cursus in Engels en computervaardigheden te verzorgen voor de (wees)kinderen.

Schrijf je zsm in via www.marathon.nl/inschrijfpagina. 5 KM is de norm en wij adviseren vrijwilligers hiervoor te kiezen.
Heb je ervaring, dan ben je vrij om een langer parcour te kiezen. Stuur u ons na je inschrijving een bevestiging per email (ucan@jcve.nl).

De sponsorlijst kun je opvragen door een mail te sturen naar ucan@jcve.nl. Door middel van deze lijst kan je vrienden, familie en collega’s vragen je te sponsoren en de ontvangsten registeren. Deze dien je dan op de dag van de Marathon mee te nemen en bij Salman Khabireh van het UCAN-team in te leveren. Mocht je nog mensen kennen die interesse hebben om mee te lopen, verspreid dan de sponsorloop-flyer in je netwerk en vraag ze om me te doen.

De startnummers dienen op zondag 18 mei voor 12:30 opgehaald te worden bij Pieterskerk in Leiden. De 5 KM Marathon begint om 13:30 op de Breestraat in Leiden www.marathon.nl/runner-info-5km. Deelnemers uit Rotterdam verzamelen bij NS servicebalie op Rotterdam Centraal Station om 11:00.

Heb je nog vragen, mail ons of neem contact op met Salman Khabireh 06-11584557.

Tot 18 Mei in sha Allah!

Wassalaam,
JongerenCommissie Vereniging Ettaouhid