Training: ‘Voorbereiding op het Huwelijk’ | Vrijdag 6 februari 2015

Training: ‘Voorbereiding op het Huwelijk’ | Vrijdag 6 februari 2015

Posted on woensdag 4 februari 2015 in Activiteiten

huwelijk_v6

 

Assalamoe aleikom beste broeders en zusters,

السلام عليكم ورحمة اللّٰه وبركاته

Projectgroep Al bishara, van vereniging Ettaouhid in samenwerking met JCVE, geeft jou de kans om je voor te bereiden op het huwelijk. Wij bieden je de mogelijkheid om stil te staan bij jezelf en de keus voor een toekomstige partner. Dit doen wij door middel van trainingen. In deze trainingen leer je jezelf beter kennen en krijg je de mogelijkheid stil te staan bij het kiezen van een geschikte partner. Daarnaast krijg je informatie over het Nederlands en Islamitisch recht.

Wij bieden vijf interactieve trainingen, waarin de volgende onderwerpen worden behandeld. Je staat stil bij je eigen persoonlijkheid samen met een psycholoog, wie ben jij en welke persoon past het beste bij jou? Als je een beeld hebt gecreëerd over jezelf en de geschikte partner gaan we verder met de juiste vorm van communiceren binnen het huwelijk. Naast het persoonlijke gedeelte spenderen we genoeg tijd aan het juridisch kader, het islamitisch en het Nederlands recht komen eveneens aan bod. Tot slot geven we je inzicht in het organiseren van je huishoudboekje.

De trainingen worden elke vrijdag tussen 6 februari en 6 maart gegeven van 18.00 tot 21.00 uur.

Wil jij een juist beeld creëren over het huwelijk, schrijf je dan voor 4 februari 2015 in voor de training. Dit doe je door middel van dit Inschrijfformulier in te vullen en sturen naar bishara@ettaouhid.nl, wij bevestigen jouw inschrijving. Let op! We hebben een maximum aantal plekken i.v.m. het reserveren van de locatie.

In het kort:

Training: Voorbereiding op het Huwelijk
Data: Elke vrijdag vanaf 6 februari 2015
Tijdstip: 18:00-21:30
Inschrijfformulier: Download
Inschrijven: bishara@ettaouhid.nl
Prijs: €40 per persoon (JCVE/Ettaouhid leden: €35)
Locatie: Vereniging Ettaouhid, Schietbaanlaan 100a, 3021 LN, Rotterdam