LEZING & IFTAR | De Wetenschap & De Koran | Abbas van Noppen | ZONDAG 6 juli 2014

LEZING & IFTAR | De Wetenschap & De Koran | Abbas van Noppen | ZONDAG 6 juli 2014

Posted on dinsdag 1 juli 2014 in Activiteiten

Ramadan_2014_02

Assalamoe aleikom allemaal,

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Aankomende zondag op 6 juli 2014 organiseren wij weer een lezing met een Iftar. Dit keer zal de altijd enthousiaste Bas van Noppen ons het een en ander vertellen over de wetenschappelijke kant van de Koran. Vergeet je niet aan te melden, want vol is helaas vol…

De informatie gegeven in de Koran, is volledig in overeenstemming met de ontdekkingen van de hedendaagse wetenschap. Zijn we echter op de hoogte van de wetenschappelijke wonderen van de Koran, die van dag tot dag bevestigd wordt door vele wetenschappers, experimenten en onderzoeken?

Wij weten hoogstwaarschijnlijk allen globaal een aantal wonderen te noemen, maar een hoop wonderen zijn ons wellicht ontgaan. Daarom organiseren we een lezing om meer te weten te komen over de wetenschappelijke wonderen van de Koran.

Ook dit keer vindt er aansluitend aan de lezing een iftar plaats. Iftars die mogelijk worden gemaakt door vrijwilligers die fi sabililah -dmv eigengemaakte hapjes of een financiële bijdrage- hun broeders en zusters het vasten laten verbreken. Want zoals onze geliefde Profeet (saw) al zei:

“Degene die een vastende voedt met hetgeen waarmee hij zelf zijn vasten verbreekt, krijgt een beloning die gelijk is aan hem (degene van wie hij het vasten verbreekt), zonder dat de beloning van de vastende persoon enigszins verminderd wordt.”

Mis dus niet een kans om zelf ook hassanaat te verdienen!

Natuurlijk is er ook dan weer gelegenheid om maghreb en isha/taraweeh te bidden.

Aanmelden is mogelijk tot zaterdag 5 juli om 23.59 uur.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen in sha Allah!

WasSalaam,
JongerenCommissie Vereniging Ettaouhid