Liefdadigheid: Bezoek | Laurens, Antonius Binnenweg | 17 januari 2015

Liefdadigheid: Bezoek | Laurens, Antonius Binnenweg | 17 januari 2015

Posted on dinsdag 17 februari 2015 in Activiteiten

Zaterdag 17 januari 2015 zijn we met acht vrijwilligers, na een korte briefing, bij Ettaouhid vertrokken naar Laurens Antonius Binnenweg. De middag stond in het teken van een multiculturele High Tea met vers bereide broodjes, koekjes en natuurlijk Marokkaanse muntthee.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Bij aankomst ging de keukenploeg direct aan de slag. De rest van de vrijwilligers zijn naar de kamers van de bewoners gegaan om ze op te halen voor een kleine wandeling in de stad. Tijdens de wandeling hebben we bewoners kunnen spreken en ze beter leren kennen. Het was wel wat koud, maar gelukkig werden we binnen al opgewacht met warme thee en snacks. Er zijn verschillende soorten sandwiches en verse chocolate chip cookies bereid, die wij direct warm uit de oven hebben gegeten.

Alle bewoners die de middag met ons hebben doorgebracht hebben een tekening gekregen van hun eigen naam, in het Arabisch geschreven. Dit hebben ze versierd en ingekleurd zodat iedereen met een eigen, persoonlijke aandenken achter bleef. De bewoners hebben ook erg genoten van de cd met Anasheed in vijf verschillende talen. Tussen alle activiteiten door hebben we natuurlijk leuke gesprekken gevoerd en interessante verhalen gehoord van bewoners.

We hebben een leuke middag gehad, we hebben gelachen en lekker gegeten! Wat ons betreft is zo’n middag zeker voor herhaling vatbaar en zullen we op dat moment veel meer vrijwilligers meenemen en een uitgebreider programma maken. Wil je volgende keer ook mee, houd dan onze posts op Facebook in de gaten!