Benefiet | Heart for Gaza

Posted on zondag 23 december 2012 in Activiteiten

heart for Gaza

Op zondag, 23 december, vindt er een benefiet plaats voor de hulpbehoevenden in Gaza onder de titel ‘Heart for Gaza’. Tijdens dit evenement zal er geld ingezameld worden voor Gaza waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan stichting Israa te Rotterdam. Stichting Israa zet zich middels verscheidene projecten actief in voor en in Palestina. Op 7 januari 2012 maken zij wederom een reis naar Gaza en nemen zij het bedrag dat wij inzamelen tijdens ‘Heart for Gaza’ mee. Met het bedrag slaan zij producten in die broodnodig zijn onder de bevolking aldaar, zoals tenten, kledij, dekens, ingeblikt voedsel en dergelijke.

Op het programma staan lezingen van Remy Soekirman en Mohammed Cheppih. Daarnaast vertelt Nourdin el Ouali over de ervaringen van zijn reis naar Palestina. Abdelhakim Chouaati zal een bijdrage leveren door het voordragen van een tweetal columns en broeder Aissati draagt gedichten voor. Tevens is er een bijdrage van broeder Azzdine, theologie student aan de Islamitische Universiteit. Verder staat op het programma ‘De Palestina quiz’ en een veiling. Uiteraard is er tijdens de pauze ook voldoende mogelijkheid tot het kopen van heerlijke hapjes en drankjes.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend