Dé Conferentie: ‘Dien of Dounya? De juiste balans tot succes

Dé Conferentie: ‘Dien of Dounya? De juiste balans tot succes

Posted on zaterdag 26 januari 2013 in Dé Conferentie

Conferentie_Poster

Op zaterdag 26 januari 2013 organiseert Jongerencommissie Vereniging Ettaouhid ‘Dé Conferentie’, met als thema: ‘Dien of Dounya? De juiste balans tot succes’, in Theater Zuidplein in Rotterdam.

Vaak worstelen we met twee zaken: geloof en het wereldse leven. Moet ik deze twee zaken als aparte aspecten zien? Of is het juist verweven met elkaar?

Eén ding is zeker: Deze twee zaken zijn onvermijdbaar en botsen vaak op ieder zijn/haar eigen manier. Deze botsingen zorgen voor innerlijke worsteling. Moet ik een carrière starten, veel geld verdienen en aanzien krijgen? Of moet ik het toch rustiger aan gaan doen en mij meer spiritueel bezig gaan houden met het geloof? Kan ik mijn carrièredroom wel combineren met een vroom islamitisch leven? Van de Islam moet ik mij bezig gaan houden met aanbidding. Maar de Islam vertelt me ook dat ik hard moet werken en moet streven naar rijkdom. Hoe combineer ik dit in een een gehaaste maatschappij als in Nederland? Hoe pak ik dit aan als moslim in een grotendeels niet-islamitisch land?

Hoe kan ik wereldse succes verkrijgen zonder in te leveren op mijn religie? Een ware worsteling die veel vragen oproept.

En juist om deze reden organiseert Jongerencommissie Ettaouhid op zaterdag 26 januari 2013 ‘Dé Conferentie’, met als thema: ‘Dien of Dounya? De juiste balans tot succes’, in Theater Zuidplein in Rotterdam.

Speciaal voor deze conferentie zijn de meest interessante en inspirerende sprekers uitgenodigd, om hun licht te schijnen op success. Ook zullen we jullie naast instrumentloze nasheed en Spoken Word ook nog eens trakteren op een spectaculaire geheime entertainment act boordevol actie! Je zult geheid met open mond op het puntje van je stoel zitten! Mis het niet en bestel nu je kaartje voor ‘Dé Conferentie’!

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend