Dé conferentie 2014: ‘The Art of Balance’ | Veelgestelde vragen

Dé conferentie 2014: ‘The Art of Balance’ | Veelgestelde vragen

Posted on vrijdag 14 februari 2014 in Dé Conferentie

BannerDeConferentie

1. Zijn de mannen en vrouwen van elkaar gescheiden?

De conferentie vindt plaats in één zaal waar de mogelijkheid wordt gegeven om gescheiden te zitten. Ook wordt er een zone beschikbaar gesteld waar mensen kunnen zitten die mahram zijn voor elkaar. De zaal is te betreden via aparte ingangen.

2. Waar kan ik eten en drinken kopen?

Het eten en drinken wordt verzorgd door onze cateraars: el Chamal voor de hartige trek en Espresso Dates voor de zoetigheden. Bezoekers hebben de mogelijkheid om eten en drinken te kopen en te nuttigen in de kantines tijdens de pauze. Let op: bij de catering of aan de bar kan slechts met contant geld betaald worden.

3. Kan ik foto’s maken of gebruik maken van overig opnameapparatuur?

Er mogen alleen foto’s worden gemaakt zonder het gebruik van een flitser. Het is niet toegestaan om te filmen.

4. Is er mogelijkheid tot het uitvoeren van het gebed?

De conferentie is zo ingedeeld dat wij tijdens gebedstijden de ruimte en tijd geven voor het uitvoeren van het gebed. We hebben twee ruimten ter beschikking gesteld (één voor de vrouwen en één voor de mannen) voor het uitvoeren van het gebed.

5. Waarom zijn de kaartjes duurder ten opzichte van vorig jaar?

Het prijsverschil tussen de conferentie van vorig jaar en die van dit jaar komt omdat vorig jaar alle sprekers van eigen bodem waren, waarbij er geen reis-of verblijfskosten werden gemaakt. Dit jaar hebben we Shaykh al-Ninowy uit de VS uitgenodigd, waarbij we dus ook rekening hebben moeten houden met hotel-, reis- en begeleidingskosten.

6. Is er rekening gehouden met mindervalide bezoekers?

Ja., wij hebben zowel op het gebied van zitplaatsen, begeleiding en persoonlijke verzorging(toiletten) maatregelen getroffen om het voor minder validen zo aangenaam mogelijk te maken en invulling te geven aan hun behoeften. Indien u een mindervalide-zitplaats nodig heeft, dient u dit van te voren te melden bij Theater Zuidplein. U kunt bellen naar +31 (0)10 20 30 203 om uw mindervalide-zitplaats te reserveren.

7. Kan ik mijn kaartje ook aan de kassa kopen?

Zolang de voorraad strekt kunnen losse kaartjes ook aan de kassa gekocht worden voor € 17,50. Wij raden je overigens aan om de kaartjes vooraf online te kopen. Deze kosten slechts € 15,00. Ook reserveer je op deze manier vooraf een plek en voorkom je teleurstellingen aan de kassa. Kaartjes bestellen kan via de website van Theater Zuidplein. Het verlaagde tarief van € 15,00 geldt tot 15 februari 23.59 uur op de website.

8. Kan ik geld pinnen aan de kassa of in de buurt van het theater?

Aan de kassa kan er gepind worden. Mocht je liever buiten het theater geld willen pinnen dan kan je terecht bij de dichtstbijzijnde geldautomaat van de ABN AMRO bank naast het theater of de Rabobank dat gelegen is in het nabij gelegen winkelcentrum Zuidplein.

9. Op welke manieren is het Theater bereikbaar?

FIETS

Zuidplein is vanaf Rotterdam Centrum met de fiets dichterbij dan je denkt. Stippel jouw route met de fiets naar Theater Zuidplein hier uit: http://www.fietsersbond.nl/fietsrouteplanner/fietsroutes-zuidholland/
Op last van de politie moeten fietsen rondom het busstation aan fietspalen bevestigd worden. Dit betekent dat los geparkeerde fietsen rond Theater Zuidplein ook niet op prijs gesteld worden. Voorkom een boete (of zelfs verwijdering van jouw fiets) en parkeer jouw fiets dus bij de daarvoor bestemde fietspalen, bijvoorbeeld bij het busstation. Bij Winkelcentrum Zuidplein, naast ingang Pleinweg, is een gratis bewaakte fietsenstalling. Deze stalling is bewaakt tussen 09.00-18.00 uur.

METRO

Vanaf Rotterdam CS (met metrolijn D) richting De Akkers Spijkenisse. Uitstappen bij station Zuidplein

BUS

Vanuit de stad en de regio Rijnmond zijn er diverse busverbindingen van en naar Zuidplein.
Voor vertrektijden en vertrekpunten bezoek je www.9292ov.nl of bel je met 0900-9292.
Een lijnennetplattegrond is verkrijgbaar bij RET informatiepunten.

AUTO

  • Vanaf centrum Rotterdam: via de Maastunnel of via de Erasmusbrug volg de borden richting Zuidplein.
  • Vanaf Amsterdam, Den Haag (A13): volg de borden ‘centrum’ en ‘Maastunnel’, door de Maastunnel, rechtdoor richting Zuidplein.
  • Vanaf Utrecht (A20, A16): via de Van Brienenoordbrug, Strevelsweg richting Zuidplein.
    Vanaf Vlissingen, Dordrecht, Breda (A16, A15, A29): via de Drechttunnel, vanaf Rijksweg afslag Vaanweg. Volg de borden richting Zuidplein.
  • Vanaf Brielle: aankomst via Zuiderparkweg, afslag bij Ahoy’ richting Zuidplein.

10. Ik kom met de auto. Kan ik parkeren in de buurt?

Rond het theater is er volop gelegenheid tot betaald parkeren. Indien je voor de auto kiest heb je een chipknip nodig om te kunnen betalen bij de parkeermeter. Je kunt ook parkeren bij Zwembad Charlois, schuin tegenover Theater Zuidplein en bij Q-Park, de parkeergarage onder Winkelcentrum Zuidplein: www.q-park.nl.
De parkeertijden en tarieven kunnen per straat verschillen. Lees de informatie op de parkeerautomaten dus goed.
Bij metrostation Slinge bevindt zich een parkeerplaats waar men 24 uur gratis kan parkeren. Het is slechts 1 halte met de metro van metrostation Slinge naar metrostation Zuidplein, en vanaf daar is het een paar minuten lopen naar Theater Zuidplein.