Dag van het Gezin | Theater Zuidplein | zondag 20 april 2014

Dag van het Gezin | Theater Zuidplein | zondag 20 april 2014

Posted on dinsdag 1 april 2014 in Activiteiten

Dag van het Gezin 2014

Een middagprogramma voor jong en oud, met optredens van o.a. Al Wahda Afrah, the maineframe van het Al Wahda koor, als het gaat om Arabische Nasheed. “Het erfgoed van de Arabische Nasheed zit in hun ziel”. Al Wahda Afrah bestaat uit mannelijke artiesten die veel gevraagd worden voor feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften en geboortefeesten. Deze feestmiddag in Theater Zuidplein zijn zij erbij!

Choral Rissala uit Brussel treedt op en brengt door middel van geestelijke liederen een boodschap van liefde en vrede. Ook het kinderkoor van Rissala is deze middag van de partij.

Dr. Mamoun Mobayed, psychiater, houdt een speech in het Engels over Understanding between spouses. Dr. Mamoun Mobayed is geboren in Syrië, waar hij aan de Universiteit van Damascus in 1978 afstudeerde in Geneeskunde. In Dublin, Ierland heeft hij zich verder gespecialiseerd in psychiatrie. Hij is nu werkzaam in Qatar.

Kortom: een gevarieerd programma voor het hele gezin! Mis het niet op zondag 20 april 2014 vanaf 14.00 uur in Theater Zuidplein!

Koop nu alvast je kaarten via: http://www.theaterzuidplein.nl/evenement/Dag-Van-Het-Gezin-9e-Editie-2014-2441