Cursus: ‘Al Hikam Al’Attaiyah’ | Ustadh Mohamed Aarab | zaterdag 19 september 2015

Cursus: ‘Al Hikam Al’Attaiyah’ | Ustadh Mohamed Aarab | zaterdag 19 september 2015

Posted on maandag 7 september 2015 in Activiteiten

Hikma_2
 

Assalamoe aleikom beste broeders en zusters,

السلام عليكم ورحمة اللّٰه وبركاته

Vanaf zaterdag 19 september zal de cursus “Kitab al-Hikam”, weer van start gaan. Heb je het eerste gedeelte gemist dan krijg je nu de kans om deel te kunnen nemen!

Islam praktiseren bestaat niet alleen uit het slechts opvolgen van strikt geformuleerde geboden. Met name spiritualiteit is zonder meer een essentieel onderdeel van het geloof. Daarom heeft JongerenCommissie Vereniging Ettaouhid (JCVE) besloten om de cursus “Kitab al-Hikam”, weer voort te zetten. Dit geeft je de mogelijkheid om aan je zelf te werken aan de hand van zielszuivering volgens de Quran en authentieke Sunnah van onze Profeet salallahu aleyhi wa salam. En dit aan de hand van een sterke pilaar van de orthodoxe islam, namelijk ; Imam ibn Ata’illah al-Iskandari (rahimahullah). Belicht in het Nederlands door niemand minder dan onze geliefde Ustadh Mohamed Aarab (hafidahullah).

Onze Ustadh zal in 12 à 13 lessen een sharh (uitleg) geven van Al Hikam Al’Attaiyah (De wijsheden van Ibn Ata’illah al-Iskandari). We willen jullie erop wijzen dat het doel van deze cursus meer is dan slechts zitten en luisteren! Wij en de Ustadh hopen dat jullie alle wijsheden uit deze lessen opschrijven, meenemen en praktiseren!

In het kort:

Cursus: Al-Hikam Al’Atta’iyah | Uitleg van het boek de wijsheden van Ibn Ata’illah al-Iskandari
Docent: Ustadh Mohamed Aarab (hafidahullah)
Inschrijven: via het onderstaande formulier
Lessen: 12 à 13
Begin datum: zaterdag 19 september 2015
Tijd: 19:00 – 21:30 (inclusief pauze)
Prijs: 60,- (betaling in twee termijnen mogelijk | €5,- korting voor leden Ettaouhid)
Adres: Schietbaanlaan 100a, 3021 LN, Rotterdam