Cursus: ‘Al Hikam Al’Attaiyah’ | Ustadh Mohamed Aarab | zaterdag 20 juni 2015

Cursus: ‘Al Hikam Al’Attaiyah’ | Ustadh Mohamed Aarab | zaterdag 20 juni 2015

Posted on woensdag 17 juni 2015 in Activiteiten

cursus_hikam

Assalamoe aleikom beste broeders en zusters,

السلام عليكم ورحمة اللّٰه وبركاته

 

Islam praktiseren bestaat niet alleen uit het slechts opvolgen van strict geformuleerde geboden. Met name spiritualiteit is zondermeer een essentieel onderdeel van het geloof. JongerenCommissie Vereniging Ettaouhid (JCVE) nodigt je daarom deze Ramadan uit om aan je zelf te werken aan de hand van zielszuivering volgens de Quran en authentieke Sunnah van onze Profeet(saw). En dit aan de hand van een sterke pilaar van de orthodoxe islam, namelijk ; Imam ibn Ata’illah al-Iskandari(rahimahullah). Belicht in het Nederlands door niemand minder dan onze geliefde Ustadh Mohamed Aarab (hafidahullah).

Onze Ustadh zal in zeven lessen een sharh (uitleg) geven van Al Hikam Al’Attaiyah (De wijsheden van Ibn Ata’illah al-Iskandari). We willen jullie erop wijzen dat het doel van deze cursus meer is dan slechts zitten en luisteren! Wij en de Ustadh hopen dat jullie alle wijsheiden uit deze lessen opschrijven, meenemen en praktiseren!
We willen jullie erop attenderen dat er kosten aan de cursus zijn verbonden om de waarde van de cursus en de inzet van de cursisten te waarborgen. De kosten van de cursus bedragen 30,- voor niet leden en 25,- voor leden van onze vereniging. De cursus zal in de ramadan 3 weken lang op zaterdag en woensdag worden gegeven. We starten op zaterdag 20 Juni aan de kogelvangerstraat 114 in Rotterdam op onze nieuwe Locatie om 18:30 tot 21.30!
Na het Maghrib gebed wordt er op zaterdagen (en alle weekenden) gezorgd voor een Iftar!

Vooraf aanmelden is verplicht! Dus stuur snel een email naar cursus@jcve.nl (Vergeet jou naam en telefoon nummer niet bij te melden.)

In het kort:

Cursus: Al-Hikam Al’Atta’iyah | Uitleg van het boek de wijsheden van Ibn Ata’illah al-Iskandari
Docent: Ustadh Mohamed Aarab (hafidahullah)
Inschrijven: cursus@jcve.nl
Lessen: 7
Data: za 20/06, woe 24/06, za 27/06, woe 01/07, za 04/07, woe 08/07 en za 11/07
Tijd: 18:30 – 21:30
Prijs: 30,- (25,- leden Ettaouhid)
Adres: Kogelvangerstraat 114, 3014 ZP, Rotterdam
Op zaterdagen (en alle weekenden tijdens deze ramadan) is er na het maghrib gebed mogelijkheid om aan te schuiven bij de Iftar in de moskee.