CONFERENTIE | The Sound Heart | Theater Hofplein | 12 April 2015

CONFERENTIE | The Sound Heart | Theater Hofplein | 12 April 2015

Posted on woensdag 11 maart 2015 in Activiteiten, Dé Conferentie

De Conferentie_2015

 

Assalamoe aleikom beste broeders en zusters,

السلام عليكم ورحمة اللّٰه وبركاته

Dit jaar organiseert Jongeren Commissie Vereniging Ettaouhid – op zondag 12 april 2015 – de conferentie “The Sound Heart – Waar ware liefde zich vestigt, daar vindt men Allah“. Een inspirerend beleving met entertainment, verdieping en kennis met betrekking tot liefde als essentieel onderdeel van de identiteit van de Moslim.

Over de hele wereld benadrukken vele religieuze en culturele tradities het belang van een goede conditie van het hart. Maar wanneer kunnen we spreken van een zuiver hart en waarom is dit van belang bij de vervolmaking van de Islamitische identiteit?

Om deze vraag te beantwoorden heeft JCVE de meest interessante en inspirerende top-sprekers uitgenodigd om hun licht te schijnen op hoe optimaal lief te hebben.

Met helemaal vanuit de andere kant van de wereld, de enige echte Shaykh Muhammad Al Ninowy! Deze top-spreker zal vanuit het spiritueel oogpunt ons voorzien van de kennis over hoe we dichter bij onszelf komen om zo optimaal lief te kunnen hebben..
Shaykh Sulayman van Ael zal ons voorzien van het theoretisch aspect van zowel het fysieke als het spiritueel hart en hoe deze aan elkaar zijn gekoppeld..
Shaykh Said Al Mokadmi belicht vanuit de Quran en Sunnah (profetische traditie) hoe we door middel van lief hebben, een verheven positie kunnen verkrijgen en wat deze dan inhoudt..

Uiteraard mogen de entertainment, de hapjes en drankjes niet ontbreken aan ons programma. Behalve spoken word, wacht jullie een spectaculaire act! In de pauze zal de welbekende cateraar Zine Al Afrah overheerlijke hapjes verzorgen.

Maar eerst moet jij je kaartje bemachtigen om jezelf een plekje te garanderen in één van de meest prachtige zalen van Rotterdam; Theater Hofplein! Gun het jezelf en anderen! Waar ware liefde zich vestigt, daar vindt men Allah..

KAARTJES BESCHIKBAAR – VROEGBOEKKORTING!
Bestel je kaartjes nu voor €10,- in plaats van €13,50!
Bestellen kan via deze link
LET OP: Deze actie geldt t/m woensdag 18 maart 2015, dus wees snel!

In het kort:

Conferentie | The Sound Heart
Sprekers: Shaykh Muhammad Al Ninowy, Shaykh Sulayman van Ael & Shaykh Said Al Mokadmi
Datum: Zondag 12 April 2015
Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur
Prijs kaartje: Voorverkoop €13,50 | Kassa €15
Meer info/updates: www.jcve.nl
Locatie: Theater Hofplein, Benthemplein 13 – 3032 AA, Rotterdam.

Tot de 12 april inShaAllah!

Wassalaam,
JongerenCommissie Vereniging Ettaouhid