Benefiet UCAN | 16 maart 2014

Posted on vrijdag 7 maart 2014 in Activiteiten, UCAN

Benefiet_UCAN

Assalamoe aleikom allemaal,

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Sahl ibn Sa’ad heeft de Profeet (saw) horen zeggen, “Ik en degene die voor een wees zorgt en hem voorziet, zullen zoals dit in het Paradijs zijn”, en hij zette zijn middelvinger en wijsvinger dicht bij elkaar.
(Sahih al Bukhari, Boek 73, Hadith 34)

Wil jij ook investeren in de toekomst van de (wees)kinderen in Marokko?

Steun dan UCAN tijdens het benefiet. UCAN is een kennis uitwisselingsprogramma van JCVE, met als doel het toekomstperspectief van (wees)kinderen in Marokko verbeteren.

Deze zomer, na Eid al Fitr, vertrekt een groep broeders en zusters naar Marokko om gedurende drie weken de (wees)kinderen een basis cursus Engels en computervaardigheden te geven.

Door middel van dit benefiet trachten wij het benodigde lesmateriaal (inclusief computers) en de accommodatie voor de docenten te bekostigen.

Wij hebben een vermakelijk programma opgesteld met ondermeer:

15:00 Quran recitatie
15:05 SpokenWord (Gedicht)
15:15 Komedie
16:00 Gebed
16:15 Veiling
17:00 Eten
17:30 An Nasheed

Tevens is er een henna artist aanwezig voor geïnteresseerden en verzamelen wij gedichten gericht aan de (wees)kinderen. Het mooiste gedicht zal worden voorgedragen en wint een prijs.

Wil jij ook bijdragen aan (wees)kinderen in Marokko? Kom dan naar het benefiet op zondag 16 maart en vergeet je portemonnee (contanten) niet mee te nemen!
Kun je er niet bij zijn? Maak je donatie over op NL04 ABNA 0624961982 ten name van Vereniging voor Ettaouhid onder vermelding van ‘UCAN’.

Voor meer info stuur een mail naar ucan@jcve.nl.