Alhamdoulillah! – Conferentie | The Sound Heart | 12 April 2015

Alhamdoulillah! – Conferentie | The Sound Heart | 12 April 2015

Posted on dinsdag 14 april 2015 in Activiteiten, Dé Conferentie

Assalamoe aleikom beste broeders en zusters,

السلام عليكم ورحمة اللّٰه وبركاته

 
Alhamdulilah! Dank aan de Heer der werelden die zijn mensen voorziet en onderhoudt met Zijn gunsten. Wij hebben het ervaren als een zeer geslaagde conferentie en hopen jullie te hebben geïnspireerd. Middels deze weg willen wij alle bezoekers bedanken voor hun massale aanwezigheid! Wij hebben de afgelopen 24 uur veel liefde mogen ontvangen. De conferentie heeft gelijk zijn vruchten afgeworpen. Wij willen jullie liefde en steun graag beantwoorden middels een nieuwe programma in de toekomst en jullie zijn wederom allen uitgenodigd! Op naar De Conferentie 2016 inShaAllah!

Tijdens de conferentie hebben wij ook uitvoerig gesproken over onze droom om uit te groeien tot een islamitisch centrum. Een centrum dat haar hekken niet sluit na het gebed, maar hiernaast juist voor iedere moslim een thuishaven is voor activiteiten, lezingen, lessen en maatschappelijke projecten (zie www.ettaouid.nl voor meer info). Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat jouw hulp noodzakelijk is. Wij hebben niet alleen donaties nodig, maar vooral ook jouw dua’s en hulp bij onze inzamelingsactiviteiten.

Vergeet ons aub niet in je dua. Je bent natuurlijk welkom om te doneren via
NL64 ABNA 0832768367 t.a.v. Vereniging Ettaouhid. En mocht je een echte doener zijn, schroom niet om je bij ons aan te sluiten!

Djazakom Allah gairan en hou onze Facebook pagina/website in de gaten!

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend